Το κουτσομπολιό φέρνει… μακροζωία

By

Ακούγεται απίστευτο κι όμως πρόκειται για μελέτη του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, η οποία υποστηρίζει ότι το κουτσομπολιό προσφέρει μακροζωία.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, το κουτσομπολιό λειτουργεί ως κοινωνικό δίκτυο και προσφέρει χαρά και ζωντάνια, ενώ διαμορφώνει φιλικούς δεσμούς στους οποίους γίνεται ανταλλαγή σημαντικών πληροφοριών και συνεισφέρει στην ζωτική επικοινωνία.

Όπως τονίζουν οι ειδικοί, το κουτσομπολιό δεν είναι τίποτε άλλο από την επικοινωνία με άλλους ανθρώπους και την ενημέρωσή μας για τον κοινωνικό κόσμο που μας περιβάλλει, ενώ είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής των ανθρώπων και μας κρατά ζωντανούς.

Αξίζει να σημειωθεί πως καθώς εξελισσόταν η γλώσσα το κουτσομπολιό βοήθησε τους ανθρώπους να αναπτύξουν κώδικες επικοινωνίας ενώ αναπτύχτηκαν σε μεγαλύτερες ομάδες.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
Beauty Μυστικά Ομορφιάς

Eίσαι αρχάρια στο βάψιμο φρυδιών: Δες τα 5 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για ombre βάψιμο

To να αποκτήσεις τέλεια σχηματισμένα και βαμμένα φρύδια δεν είναι εύκολη υπόθεση – ή τουλάχιστον αυτό πίστευα μέχρι πρόσφατα....
Διαβάστε Περισσότερα