Το ροζ φως που “άναψε” τις ευαισθησίες μου!

By

Αυτό που όλο θέλεις να κάνεις κάτι και δεν προλαβαίνεις… Που συνέχεια το σκέφτεσαι αλλά πάντα καταλήγεις στο “οκ, θα το κάνω κάποια στιγμή σύντομα”, “θα το προγραμματίσω για αύριο, μεθαύριο, παραμεθαύριο…” και περνούν οι μέρες, οι μήνες, κάποιες φορές ακόμα και τα χρόνια, το παθαίνεις και εσύ;

Νυχτερινή βολτίτσα στην παραλία Θεσσαλονίκης και ο Λευκός Πύργος “ντυμένος” ολάκερος με φως ροζ… το είδα live και μαγεύτηκα με την όψη του, την τόσο όμορφα διαφορετική!

lproz

Χρόνια τώρα παγκοσμίως, το κορδελάκι παρέα με το ροζ φορεμένο τον Οκτώβρη, αφορά την πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού χρόνια τώρα, και εγώ ποτέ δεν προλαβαίνω και δεν φτάνω στο να κλείσω το ραντεβού για την προληπτική εξέταση!

Η βόλτα στην Θεσσαλονικούλα μας όμως την συγκεκριμένη βραδιά με γέμισε τύψεις όπως καταλαβαίνεις, για την αδικαιολόγητη αναβλητικότητα μου! Και δεν είναι καν φόβος όλο αυτό. Άλλωστε έχω περάσει τόσα και τόσα άλλα και βγήκα νικήτρια με το χρυσό στο χέρι!

Χαμογελώ και οι σκέψεις μου γίνονται φωνή “Πρόληψη”!  “Μαμά τι λες;” “Κορίτσια μου, σκέφτομαι μου βγήκε αυθόρμητα, σαν τίτλος αυτού που αντικρίζουμε…” .

Το ροζ φως “άναψε” τις ευαισθησίες μου ως μαμά 2 κοριτσιών αλλά και ως γυναίκα.

Η συζήτηση με τα girlies μου κράτησε ώρες και την επόμενη μέρα το πρωί έκλεισα ραντεβού για προληπτικό έλεγχο.

Γιατί τις υποσχέσεις τις κρατάμε πάντα μεταξύ μας!

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “Άλμα Ζωής”, κάθε Οκτώβρη τα τελευταία 5 χρόνια μαγεύει με την πρωτοβουλία φωταγώγησης του Λευκού Πύργου. 

http://www.almazoisthes.gr/

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News