5 σημάδια ότι είσαι υγιής (ακόμα και αν δεν γυμνάζεσαι ποτέ)!

By

Πολύ συχνά αφήνουμε το βάρος και το μέγεθος του παντελονιού μας να μας “πει” τι είναι “υγιεινό”. Φυσικά η κοινωνία είναι αυτή που προωθεί συγκεκριμένους τύπος σώματος και τους συνδέει με την καλή υγεία και την ευτυχία. Το Insider, όμως, αναφέρει πως η υγεία δεν έχει σε καμιά περίπτωση να κάνει με την εμφάνιση.

Ποια είναι τα σημάδια, όμως, ότι είσαι πραγματικά υγιής ανεξάρτητα από το βάρος που έχεις;

Τρως όταν πεινάς και σταματάς όταν χορταίνεις Πολλές φορές πολλοί από εσάς ξεχνάτε να φάτε φτάνοντας σε σημείο να λιμοκτονείτε ή τρώτε τόνους φαγητού μπροστά στην τηλεόραση ή τρώτε όταν βρίσκεστε σε κάποια συναισθηματική φόρτιση. Το σωστό είναι να εμπιστεύεσαι το σώμα σου το οποίο είναι πολύ σοφό και μπορεί να σου πει πότε πρέπει να φας και τι ποσότητα φαγητού.

Ακολουθείς μια διατροφή που περιέχει τα πάντα Αν είσαι από αυτούς που αποφεύγουν τις επεξεργασμένες τροφές τότε δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Μην κάνεις δίαιτες που αποκλείουν ομάδες τροφίμων. Μάθε να τρως από όλα και με μέτρο. Αν το κάνεις αυτό τότε είσαι υγιής και δεν το ξέρεις.

Έχεις την ενέργεια να κάνεις όλα όσα θέλεις Πολύ καλό σημάδι ότι είσαι υγιής είναι το να έχεις την ενέργεια να κάνεις όλα τα πράγματα που θέλεις μέσα στη μέρα σου. Και όταν μιλάμε για ενέργεια μιλάμε και για σωματική αλλά και για συναισθηματική.

Μπορείς να ξυπνάς χωρίς ξυπνητήρι Το να ξυπνάς από μόνη σου αποδεικνύει ότι είσαι υγιής και σωματικά και πνευματικά. Αν, λοιπόν, συνηθίζεις να ξυπνάς το πρωί μόνη σου και αισθάνεσαι ανανεωμένη και ξεκούραστη τότε αυτό σημαίνει πως κάνεις έναν ποιοτικό ύπνο που πραγματικά σε ξεκουράζει.

Μπορείς να ανεβείς σκαλιά 2 ορόφων και να αισθάνεσαι καλά Αν μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο και στην κορυφή να αισθάνεσαι καλά τότε είσαι υγιής.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
News & Trends Style

Πώς φοράνε το λευκό πουκάμισο οι Meghan Markle, Kate Middleton και Olivia Palermo και πού θα βρεις τα πιο ωραία πουκάμισα κάτω των 35 ευρώ!

Το λευκό πουκάμισο υπήρξε πάντα ένα αγαπημένο κομμάτι στην ντουλάπα μου. Το ίδιο φυσικά θα πείτε πολλές από εσάς...
Διαβάστε Περισσότερα