6 εύκολοι τρόποι να μεταμορφώσεις το σώμα σου! Φυσικά και μπορείς…

By

Μπορεί να σου φαίνεται πολύ δύσκολο το να γίνεις fit και να είσαι και εσύ ένα από εκείνα τα κορίτσια που βλέπεις και θαυμάζεις τόσο πολύ στο Instagram.

Η fitness guru του Instagram, Zanna Van Dijk σου λέει πώς με 7 κινήσεις μπορείς να είσαι υγιής και να χάσεις το βάρος που θέλεις. Ξεκίνα κάνοντας τα 2-3 από αυτά και έπειτα σιγά-σιγά προχώρα και στα 7. Άλλωστε και η Ρώμη δεν χτίστηκε μέσα σε μια μέρα…

Άρχισε να χρησιμοποιείς μικρά πιάτα και κουτάλια

Για να σταματήσεις να παρατρώς άρχισε να βάζεις το φαγητό σου σε πιάτο του φρούτου. Έτσι δεν πρόκειται να το παρακάνεις.

keep_swma01

Πίνε νερό

Aγόρασε ένα μπουκαλάκι του λίτρου με δικό του καλαμάκι. Έτσι θα σου είναι πιο εύκολο να πίνεις το νερό που πρέπει κάθε μέρα.

Προπονήσου το πρωί

Για να μην μπαίνεις στη διαδικασία να ακυρώνεις τις προπονήσεις σου, προσπάθησε να το κάνεις νωρίς το πρωί πριν ξεκινήσει το άγχος της ημέρας. Επίσης η πρωινή γυμναστική θα σου δώσει ενέργεια να ξεκινήσεις την ημέρα σου παραγωγικά.

Σήκωνε βάρη

Μη φοβάσαι να σηκώνεις βάρη. Δεν πρόκειται να γίνεις μυώδεις σαν τη Madonna. Θα νιώθεις πιο δυνατή και θα βλέπεις διαφορά στο σώμα σου βδομάδα με τη βδομάδα.

Δες τη μεγάλη εικόνα

Βλέπε την ημέρα σου σαν μια ολότητα και όχι μεμονομένα. Το ότι μπορεί να έφαγες ένα “κακό” πρωινό δεν σημαίνει πως έχεις καταστρέψει όλη την ημέρα, όπως συνηθίζεις να νομίζεις. Φάε πιο υγιεινά μέσα στην ημέρα σου και κάνε πιο σοφές επιλογές.

keep_swma02

Κινήσου

Αν δεν έχεις το χρόνο να γυμναστείς μέσα στην ημέρα μην το βάζεις κάτω. Μπορείς απλά να μάθεις να πηγαίνεις παντού με τα πόδια έτσι ώστε να γυμνάζεσαι έστω με αυτόν τον τρόπο. Άλλωστε το περπάτημα είναι ένα από τα καλύτερα είδη εκγύμνασης για όλο το σώμα.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News