8 τρόποι για να κρατήσεις τις αλλεργίες της άνοιξης όσο γίνεται πιο μακριά!

By

Η άνοιξη είναι εδώ και όπου να’ναι θα αρχίσουν και οι αλλεργίες. Κάποιους από εμάς θα μας πεθάνουν και θα μας δημιουργήσουν αρκετά προβλήματα όπως και κάθε χρόνο.

Παρόλο που δεν υπάρχει θεραπεία για τις αλλεργίες υπάρχουν τρόποι που θα σε βοηθήσουν να υποφέρεις λιγότερο. Δες ποιοι είναι αυτοί.

Τσέκαρε τον καιρό Τις ημέρες που έχει αέρα έξω καλό είναι να αποφεύγεις μέρη που έχουν πολλά δέντρα και φυτά ή να περιορίζεις την διαμονή σου σε αυτά.

Κλείνε τα παράθυρα Μπορεί να θέλεις να ανοίγεις τα παράθυρα όταν ο καιρός είναι ζεστός και ο ήλιος χτυπάει το σπίτι σου αλλά καλό είναι να μην το κάνεις ιδίως τους ανοιξιάτικους μήνες.

Βγάζε τα παπούτσια σου Η σκόνη, η γύρη και τα βακτήρια έχουν την τάση να κολλάνε στα παπούτσια σου. Έτσι καλό είναι να τα βγάζεις και εσύ και οι καλεσμένοι σου κάθε φορά που μπαίνουν στο σπίτι σου πριν μπουν σε αυτό.

Κάνε γυμναστική στο σπίτι Απόφυγε την γυμναστική σε εξωτερικούς χώρους όπου μπορεί άνετα κάτι να σε ενοχλήσει. Κάνε γυμναστική μέσα στο σπίτι για να γλιτώσεις από τις αλλεργίες.

Τρώγε μέλι Το μέλι λένε ότι βοηθάει πολύ με τον βήχα και το μπούκωμα στη μύτη. Για να νιώθεις, λοιπόν, καλύτερα τρώγε μέλι.

Μην πας στη δουλειά Αν νιώθεις ότι οι αλλεργίες σου σε έχουν καταβάλει μην παραβλέπεις τα συμπτώματα που έχεις. Πάρε μια μέρα άδεια από τη δουλειά σου και φρόντισε τον εαυτό σου. Ξεκουράσου, ενυδατώσου και φάε καλά.

Πλένε πιο συχνά τα ρούχα σου Όπως η γύρη μπορεί να κολλήσει στα παπούτσια σου έτσι μπορεί να κολλήσει και στα ρούχα σου. Πλένε τα όσο πιο συχνά μπορείς για να αποφεύγεις να έρχεσαι σε επαφή με τη γύρη που μπορεί να υπάρχει πάνω τους.

Φόρα γυαλιά ηλίου Για να μην φτάνουν όλα όσα μπορεί να ενοχλήσουν τα μάτια σου σε αυτά φόρα όσο γίνεται πιο μεγάλα γυαλιά ηλίου.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News