Αυτό είναι το τεστ που ανιχνεύει τον καρκίνο σε δέκα λεπτά!

By

Σταματάει επιτέλουν η αναμονή και όλη εκείνη η αγωνία που περνάει κάθε άνθρωπος που μπαίνει στη διαδικασία να ελεγχθεί για καρκίνο.

Ερευνητές του Πολιτειακού Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια με επικεφαλής τον καθηγητή ογκολογίας Ντέιβιντ Γουόνγκ, ανακοίνωσαν στο ετήσιο συνέδριο της Αμερικανικής Ένωσης για την Προώθηση της Επιστήμης που πραγματοποιήθηκε στην Ουάσινγκτον, ότι έχουν φτιάξει ένα τεστ σάλιου το οποίο σε μόλις 10 λεπτά ανιχνεύει τον καρκίνο.

Το τεστ αυτό μπορεί να γίνει είτε σε ιατρείο είτε στο σπίτι και εντοπίζει το DNA τυχόν όγκων που κυκλοφορεί στα σωματικά υγρά του ανθρώπου.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες το τεστ αυτό δεν χρειάζεται πάνω από μια σταγόνα σάλιου, είναι ακριβές σχεδόν 100% και αρκετά οικονομικό αφού κοστίζει μόλις 20 δολάρια.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι σήμερα υπήρχαν μόνο τεστ αίματος για την ανίχνευση του καρκίνου που χρειάζονταν περίπου 2 εβδομάδες για να βγάλουν αποτέλεσμα.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
Beauty Μυστικά Ομορφιάς

Eίσαι αρχάρια στο βάψιμο φρυδιών: Δες τα 5 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για ombre βάψιμο

To να αποκτήσεις τέλεια σχηματισμένα και βαμμένα φρύδια δεν είναι εύκολη υπόθεση – ή τουλάχιστον αυτό πίστευα μέχρι πρόσφατα....
Διαβάστε Περισσότερα