“Αλυσίδα” δύναμης για τον καρκίνο του μαστού

By

O Οκτώβριος, παραδοσιακά πλέον, είναι ένας μήνας αφιερωμένος στη γυναίκα και στον καρκίνο του μαστού. Οι περισσότερες έχουμε βιώσει – είτε έμμεσα είτε άμεσα- αυτό το ζήτημα και γνωρίζουμε πολύ καλά τη δύναμη, την πίστη και τη θετική διάθεση που χρειάζεται για να το αντιμετωπίσουμε.

Από τις αρχές του μήνα, το “Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης”, για την υποστήριξη του προγράμματος, “ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.” λάνσαρε με επιτυχία μία διαδικτυακή καμπάνια μέσω της πλατφόρμας Thunderclap, η οποία δίνει τη δυνατότητα διάδοσης ενός προκαθορισμένου μηνύματος ταυτοχρόνως – σε μία δεδομένη μέρα και ώρα – από τα social media όλων όσοι δηλώσουν συμμετοχή.

gynaika-dynami

Το “Άλμα Ζωής”  κάλεσε τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να γίνουν κρίκος μιας ιδιαίτερης αλυσίδας “δύναμης”, μπαίνοντας στη σελίδα που δημιουργήθηκε για αυτό το σκοπό και δίνοντας την έγκρισή τους να αναρτηθεί, ταυτόχρονα, στις 13 Οκτωβρίου το μήνυμα, “ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΜΗ. Διάδωσε το μήνυμα δύναμης & στήριξε τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού #EisaiDynami”,  στα προσωπικά τους social media.

Η δράση είχε τεράστια απήχηση καθώς σε 10 μέρες η καμπάνια είχε 229 υποστηρικτές, το μήνυμα είδαν 155.64 χρήστες και το post στο Facebook συγκέντρωσε 3.469 likes και 249 shares.

gynaika-dynami3

To πρόγραμμα ” Είσαι γυναίκα. Είσαι δύναμη ”

Την καμπάνια αυτή πραγματοποιεί το Τμήμα Ογκολογίας της Novartis σε συνεργασία με τους συλλόγους ασθενών “Αγκαλιάζω”, “Άλμα Ζωής” και “Κ.Ε.Φ.Ι.”, καθώς και την Διεπιστημονική Εταιρεία Μουσικοθεραπείας & Έρευνας “Sonora”.

Πρόκειται για μια σειρά δωρεάν βιωματικών σεμιναρίων που έχουν στόχο τη στήριξη και τη συναισθηματική ενδυνάμωση της γυναίκας ασθενούς. Έως τις 12 Νοεμβρίου 2015, θα πραγματοποιηθούν πέντε διαδοχικοί κύκλοι δωρεάν βιωματικών σεμιναρίων που απευθύνονται σε γυναίκες που νοσούν ή έχουν νοσήσει από καρκίνο του μαστού ή κάποια άλλη μορφή καρκίνου, καθώς και τους φροντιστές τους.

gynaika-dynami4

Κάθε κύκλος σεμιναρίων προσεγγίζει δημιουργικά μια διαφορετική πτυχή της γυναικείας φύσης και της θηλυκότητας: την ψυχολογία, την εξωτερική εμφάνιση, την διατροφή και την φυσική κατάσταση.

Η παρακολούθηση των σεμιναρίων είναι ΔΩΡΕΑΝ, αλλά απαιτείται η ηλεκτρονική εγγραφή στο www.eventora.com/el/Events/eisaigynaika-eisaidynami – όπου μπορείς να δεις και το αναλυτικό πρόγραμμα των σεμιναρίων.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News