Αν θέλεις να χάσεις το λίπος της κοιλιάς για πάντα πρέπει να βγάλεις από τη διατροφή σου 3 τροφές!

By

Έτσι λένε οι διατροφολόγοι και τους πιστεύουμε!

Το να εξαφανίσεις το λίπος από την κοιλιά δεν έχει να κάνει μόνο με την εμφάνισή σου. Έχει να κάνει και με την υγεία σου και με τον κίνδυνο που αντιμετωπίζεις να εμφανίσεις διαβήτη τύπου 2, καρδιακά προβλήματα και άλλα προβλήματα υγείας τα οποία μπορείς να αποφύγεις κάνοντας μερικές μικρές αλλαγές στη διατροφή σου.

Δώσε βάση στα συστατικά Κάθε φορά που πηγαίνεις για ψώνια στο σούπερ μάρκετ και κοιτάς τις επεξεργασμένες τροφές, κοίτα τα συστατικά τους. Τα τρανς λιπαρά παρόλο που δεν θα έπρεπε να αποτελούν συστατικά τροφίμων, εξακολουθούν να βρίσκονται μέσα σε αυτά. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας τα έχει κρίνει ακατάλληλα για την ανθρώπινη διατροφή και τα έχει απαγορεύσει αλλά έχει δώσε ένα περιθώριο στις εταιρίες τροφίμων να τα βγάλουν από τις τροφές τους. Αυτό μπορεί να πάρει μέχρι τον Ιανουάριο του 2020 πράγμα που σημαίνει πως αν βλέπετε τρανς λιπαρά σε συσκευασίες τροφίμων απλά μην τα παίρνετε.

Μην τρως οτιδήποτε κυκλοφορεί σε μορφή σκόνης Μιλάω για τη ζάχαρη κυρίως αλλά και για το αλεύρι – ειδικά την λευκή εκδοχή του. Μείωσε την κατανάλωση ζάχαρης γιατί αυτή μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση του λίπους στην κοιλιά και στο συκώτι. Όσο για το αλεύρι καλό είναι να το αποφεύγεις όσο περισσότερο μπορείς.

Πρόσεχε τι πίνεις Δεν χρειάζεται να αποφεύγεις μόνο τα παγωτά και τα cookies. Τα αναψυκτικά είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο που πρέπει να κλείσεις. Σου υπόσχομαι πως από τη στιγμή που θα αποφασίσεις να τα βγάλεις από τη ζωή σου μια και καλή δεν θα σου λείψουν ποτέ. Και αυτό είναι κάτι που το συνηδειτοποίησα και στις δύο μου εγκυμοσύνες που για 18 ολόκληρους μήνες δεν ήπια σταγόνα αναψυκτικού. Δεν το ζήλεψα ποτέ και δεν το αναζήτησα ποτέ.  Αντικαταστήστε τα αναψυκτικά με νερό ή ανθρακούχο νερό και χυμούς φρέσκων φρούτων.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News