Αποκλειστικό: Ξέρεις τι είναι το F.T.E; Εγώ το δοκίμασα κι ενεργοποιήθηκε το κολλαγόνο μου!

By

Δεν ήμουν ποτέ το άτομο που ήθελε διακαώς να κάνει μασάζ, ωστόσο δεν σου κρύβω ότι υπάρχουν στιγμές που λέω ‘’Αχ τώρα τι ωραία να ήμουν κάπου και να με έτριβαν παντού’’! Σίγουρα δεν το έχω πει μόνο εγώ αλλά κι εσύ που διαβάζεις αυτήν την στιγμή το συγκεκριμένο post. Μάλιστα επειδή δεν ασχολούμαι με αυτές τις τεχνικές του μασάζ, έχω μείνει πίσω σε ό,τι νέο κυκλοφορεί στην αγορά.

Γι’ αυτό  όποτε πηγαίνω να κάνω τα νύχια μου στη φίλη μου τη Βάλη, στο Your Way, πάντα πετυχαίνω το γλυκομίλητο αυτό κορίτσι, την Αλίκη Μέρμηγκα, η οποία είναι αισθητικός και έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια για ολιστικές, βιοενεργειακές  και μη επεμβατικές θεραπείες προσώπου. Γιατί ναι φίλη μου, υπάρχουν κι αυτές εκτός από τα botox και τα υαλουρονικά! Όση ώρα εγώ περίμενα μιλούσε με την πελάτισσά της η οποία πήγε να κάνει μασάζ με ένα περίεργο όνομα που με την πρώτη φορά δεν το συγκράτησα. Για να μην ξεφτιλιστώ λοιπόν, περίμενα να φύγει, την πήρα παραπέρα και της είπα να μου κάνει αυτό που έκανε και σε εκείνη αφού πρώτα μου εξηγήσει τι είναι το F.T.E.

Το finger tip energizing massage είναι ένα αναζωογονητικό μασάζ προσώπου και λαιμού που γίνεται με τις άκρες των δαχτύλων και με τη χρήση βιολογικών ελαίων κατάλληλων για χρήση στο πρόσωπο. Αποτελεί μία από τις αποτελεσματικές φυσικές μεθόδους ενεργοποίησης και αναπαραγωγής του κολλαγόνου και της ελαστίνης.

Η τεχνική του συγκεκριμένου μασάζ, έρχεται από την Ινδία, καθώς κι από άλλες χώρες της ανατολής που εφαρμόζεται εδώ και πάρα πολλά χρόνια ως μέθοδος αντιγήρανσης. Με απαλές ρυθμικές κινήσεις αποσυμπιέζονται τα σημεία συσσώρευσης έντασης στο πρόσωπο και επανέρχεται η ομαλή κυκλοφορία του αίματος,  παρέχοντας έτσι, μία αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης. Ταιριάζει απόλυτα σε άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών.

fte1

Το συγκεκριμένο μασάζ, μου λέει η Αλίκη, όση ώρα μου το κάνει, τονώνει την κυκλοφορία της λέμφου, βοηθά τους μύες να χαλαρώσουν, μαλακώνει τις σκληρές γραμμές των εκφράσεων, χαρίζει λάμψη και ευεξία. Συμβάλλει επίσης στην αναγέννηση των ιστών και βελτιώνει θεαματικά την ποιότητα και την υφή του δέρματος.

fte2

Συνιστάται 6 θεραπείες από 2 φορές την εβδομάδα για καλύτερα αποτελέσματα. Διάρκεια συνεδρίας 25 λεπτά.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News