Αυτή η περίεργη άσκηση μπορεί να σε βοηθήσει να κοιμηθείς σαν πουλάκι!

By

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να έχεις το χρόνο και όλη την καλή διάθεση να κοιμηθείς και να μην μπορείς με τίποτα να το κάνεις. Πρόκειται για πραγματικό εφιάλτη.

Οι λόγοι που δεν κοιμάσαι μπορεί να είναι πολλοί, ο τρόπος όμως για να πέσεις για ύπνο και να κλείσεις τα μάτια σου μέχρι το επόμενο πρωί -σύμφωνα με τους ειδικούς- είναι μια συγκεκριμένη στάση yoga. Mε αυτή τη στάση είναι σαν να δίνεις το ok στον οργανισμό σου να κοιμηθεί.

kl_ypnos02

Το όνομά της είναι crab και είναι η γνωστή σε όλους μας γέφυρα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ξαπλώσεις ανάσκελα, να ακουμπήσεις στις παλάμες και στα πέλματά σου και να ανασηκώσεις τον κορμό σου όσο γίνεται. Σφίξε τους γλουτούς σου και μείνε εκεί για λίγο. Έπειτα χαλάρωσε.

Μπορεί να ακούγεται αστείο και να μην πιστεύεις ότι αυτή η άσκηση μπορεί να σε ωφελήσει αλλά πραγματικά βοηθάει στην χαλάρωση του νου και του σώματος. Δοκίμασέ την και θα απολαύσεις έναν υπέροχο ύπνο.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
Style Style Tips

Τα πιο ωραία beach looks: Δες πού θα βρεις υπέροχα ρούχα και αξεσουάρ παραλίας για να αποκτήσεις φανταστικό στιλ αυτό το καλοκαίρι

Θυμάμαι πριν από πολλά χρόνια όταν πήγαινα στην παραλία έβλεπα γυναίκες που φορούσαν πιο απλά ρούχα στη θάλασσα και...
Διαβάστε Περισσότερα