Αυτή είναι η πιο τοξική τροφή στον πλανήτη!

By

Δυστυχώς είναι αλήθεια. Ο σολομός ιχθυοτροφείου είναι σύμφωνα με τον Οργανισμό Προστασίας Περιβάλλοντος το πιο τοξικό ψάρι.

Αυτός είναι και ο λόγος που συνίσταται από την EPA να μην καταναλώνεται από τις ευαίσθητες ομάδες ατόμων, δηλαδή από έγκυες και μικρά παιδιά. Τι γίνεται, όμως, με όλους τους υπόλοιπους; Μπορούμε να τον τρώμε άφοβα;

keep_solomos02

Η τοξικότητά του έχει να κάνει με τις τροφές που καταναλώνει οι οποίες μπορεί να είναι πουλερικά, χοιρινό, καλαμπόκι και αντιβιοτικά. Οι έρευνες έδειξαν ότι τα υψηλά επίπεδα μόλυνσης προέρχονται από διοξίνες και από συνδυασμό φαρμάκων και επικίνδυνων χημικών ουσιών που μπορεί να προκαλέσουν μόνιμες βλάβες στον ανθρώπινο οργανισμό.

Σε παλαιότερη έρευνα, μάλιστα, είχε αποδειχτεί πως ο σολομός ιχθυοτροφείου από τη Σκωτία και τις Νήσους Φερόες είναι ο πιο επικίνδυνος στον κόσμο.

Η λύση είναι να προτιμήσεις άγριο σολομό Αλάσκας και να αποφύγεις οτιδήποτε γράφει “Ατλαντικού” γιατί είναι σίγουρα ιχθυοτροφείου.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
News & Trends Style

Πώς φοράνε το λευκό πουκάμισο οι Meghan Markle, Kate Middleton και Olivia Palermo και πού θα βρεις τα πιο ωραία πουκάμισα κάτω των 35 ευρώ!

Το λευκό πουκάμισο υπήρξε πάντα ένα αγαπημένο κομμάτι στην ντουλάπα μου. Το ίδιο φυσικά θα πείτε πολλές από εσάς...
Διαβάστε Περισσότερα