Αυτά είναι τα tips για να περπατήσεις στα ψηλοτάκουνα στο ρεβεγιόν χωρίς να σε «χτυπήσουν»!

By

Αυτές τις μέρες, ειδικά του ρεβεγιόν, θέλεις να φορέσεις τα καλά σου ρούχα και να τα συνδυάσεις με τα ψηλοτάκουνα παπούτσια σου. Είναι αλήθεια ότι οι γιορτινές μέρες σε κάνουν να νιώθεις πιο γυναίκα και να θέλεις να περιποιηθείς παραπάνω τον εαυτό σου. Ίσως επειδή έχεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Ανοίγοντας την  παπουτσοθήκη μου διαπίστωσα ότι από τα 10 ζευγάρια παπούτσια τα 7 έχουν ψηλό τακούνι.

Φυσικά είναι μέσα στα κουτιά τους κι εγώ την βγάζω με αθλητικά και μπότες με χαμηλό ή ανύπαρκτο τακούνι. Όταν είσαι πολλές ώρες έξω από το σπίτι και δεν ξέρεις τι ώρα θα γυρίσεις σπίτι, είναι λογικό να μην αντέχουν τα πόδια σου τα ψηλά τακούνια. Τώρα όμως είσαι σε περίοδο γιορτών κι ήρθε η στιγμή να φορέσεις τις γόβες ή τα πέδιλά σου. Ακολουθώντας τα παρακάτω tips μάλιστα, δε θα έχεις κανέναν πόνο ή δυσφορία από το ψηλό τακούνι.

Αφού κάνεις ένα ποδόλουτρο και ένα απαλό μασάζ στις πατούσες σου, βάλε την ενυδατική κρέμα και ακολούθησε πιστά τις συμβουλές μου.

psila

Πριν φορέσεις τα παπούτσια σου, τοποθέτησε τα μαγικά πατάκια, που απορροφούν τους κραδασμούς και σου δίνουν την αίσθηση ότι πατάς σε μαλακό έδαφος.

Για να μην κουράζεις αδίκως τα πόδια σου, φόρεσε τα παπούτσια σου λίγο πριν φύγεις από το σπίτι και όχι αρκετή ώρα πριν.

Πριν πας στον τσαγκάρη για να το βάλει στο καλαπόδι, δοκίμασε να το φτιάξεις μόνη σου. Βάλε λοιπόν ένα ζευγάρι χοντρές κάλτσες και φόρεσε τα άβολα παπούτσια.

psila1

Εντόπισε που ακριβώς σε στενεύει και στόχευσε με το πιστολάκι των μαλλιών σας για μερικά λεπτά. Στη συνέχεια βγάλε τις κάλτσες και δοκίμασε τα παπούτσια για να δεις αν ακόμη σε στενεύουν.

Αν κάνεις ό,τι σου έγραψα, θα δεις ότι δε θα έχεις το παραμικρό πρόβλημα τη βραδιά του ρεβεγιόν και τις υπόλοιπες νύχτες που θα θέλεις να φοράς τα ψηλά παπούτσια σου.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News