“Έκανα ένα κρύο ντους κάθε μέρα για μια εβδομάδα και να τι μου συνέβη”!

By

Πρόκειται για αληθινή ιστορία η οποία δημοσιεύτηκε στο popsugar.com.

“Όταν ένας από τους φίλους μου μου είπε ότι έκανε κρύα ντους κάθε μέρα για 2 χρόνια, νόζιμα ότι είχε χάσει το μυαλό του. Αυτό που μου είπε ήταν ότι τα κρύα ντους τον βοηθούσαν να αναρρώνει πιο γρήγορα από τις προπονήσεις του και να έχει περισσότερη ενέργεια τα πρωινά. Έτσι αποφάσισα να το δοκιμάσω κι εγώ”.

“Άρχισα να κάνω ένα κρύο ντους κάθε μέρα για μια εβδομάδα. Ξεκινούσα λούζοντας τα μαλλιά μου με ζεστό νερό και το πήγαινα προς το κρύο σιγά-σιγά. Έπειτα έβαζα αφρόλουτρο και ξεπλενόμουν με κρύο νερό”.

“Είχα περισσότερη ενέργεια σε όλη τη διάρκεια της ημέρας: Όταν το κρύο νερό πέφτει πάνω στο σώμα σου η καρδιά σου αρχίζει αμέσως να χτυπάει πιο γρήγορα. Είναι σαν να ρίχνεις στον οργανισμό σου μια ισχυρή δόση καφεϊνης και η αλήθεια είναι πως θα νιώσεις πολύ καλύτερα από ότι θα ένιωθες αν έπινες καφέ ή τσάι”.

“Η επιδερμίδα μου έδειχνε πιο λαμπερή: Είχα ακούσει πιο πριν ότι το κρύο νερό κάνει καλό στην επιδερμίδα και σφίγγει τους πόρους. Παρατήρησα λοιπόν ότι το δέρμα μου έδειχνε όλο και πιο υγιές μέρα με τη μέρα”.

“Είχα καλύτερη διάθεση: Το κρύο νερό σου δίνει μια μοναδική ευφορία. Ένιωθα κάθε πρωί σαν να είχα ήδη πετύχει πράγματα μέσα στην ημέρα μου πριν καν αυτή ξεκινήσει”.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News