ρυτίδες

Must do! Απαλλάξου από τις ρυτίδες στο στόμα με υλικά από την κουζίνα σου

By

Τα μαγικά υλικά  για τις ρυτίδες από το ντουλάπι της κουζίνας μας!

Οι ρυτίδες γύρω από το στόμα είναι αναπόφευκτες αλλά πολύ ενοχλητικές αισθητικά. Mε την πάροδο της ηλικίας, το δέρμα γίνεται όλο και πιο χαλαρό ειδικά στο πρόσωπο, που είναι το πρώτο που ταλαιπωρείται.

Σύμφωνα με διεθνή ιστοσελίδες για να “λειάνουμε” το δέρμα γύρω από το στόμα μας… χρειαζόμαστε μόνο 2 συστατικά! Τα συγκεκριμένα συστατικά βρίσκονται στην κουζίνα του σπιτιού μας. Πρόκειται για το ασπράδι αυγού και το λάδι καρύδας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα εφαρμόσετε και τα δυο υλικά στις ρυτίδες του στόματος, κάθε βράδυ.

Λάδι καρύδας και ξερό ψωμί

Το λάδι καρύδας περιέχει πλούσια αντιοξειδωτικά που εμποδίζουν το σχηματισμό «ελεύθερων ριζών» που είναι ο βασικός ένοχος για τη γήρανση. Ιδανικά προτείνουμε, κάθε βράδυ, πριν πέσετε στο κρεβάτι, εφαρμόστε ένα παχύ στρώμα από λάδι καρύδας σε όλο το πρόσωπο, εστιάζοντας στις ρυτίδες γύρω από το στόμα.

Extra tip: Μία φορά την εβδομάδα εφαρμόστε ένα μείγμα από ασπράδι αυγού μαζί με χυμό αγγουριού και ελαίου καρύδας πάνω στο δέρμα. Αυτό το μείγμα θα κάνει το δέρμα πιο σφριγηλό και θα βελτιώσει την όποια χαλαρότητα.

Δείτε το βίντεο για το πώς θα νικήσετε τις ρυτίδες

You may also like

Follow @keepupgr


This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Hot News