Έπινα ζεστό νερό με λεμόνι και μέλι κάθε πρωί για έναν ολόκληρο χρόνο. Να τα αποτελέσματα…

By

Μπορεί να μην είναι δική μου η εμπειρία αλλά μόλις βρέθηκα στην ευχάριστη θέση να γνωρίσω το άτομο που έκανε αυτό το πείραμα για έναν ολόκληρο χρόνο, έτρεξα να το κάνω θέμα και να παρουσιάσω τα αποτελέσματα του πειράματος.


Το συγκεκριμένο άτομο αντιμετώπιζε πρόβλημα όλη του τη ζωή με τις αμυγδαλές του, κρύωνε συχνά μιας και είναι μέλος μεγάλης οικογένειας όπου πάντα κάποιος κουβάλαγε έναν ιό μέσα στο σπίτι. Επομένως, τα κρυολογήματα υπήρχαν στην καθημερινότητά του και είχαν γίνει πλέον μέρος της ρουτίνας του. Πίνοντας το θαυματουργό ρόφημα, η Μαρίνα, δεν αρρώστησε ούτε μια φορά ακόμα και όταν όλοι γύρω της ήταν άρρωστοι. Ένιωθε απίστευτη ευεξία, έκοψε τον καφέ και δεν κρυολόγησε ποτέ.

Ενέργεια και ζωντάνια: Αυτά είναι τα πρώτα πράγματα που νιώθει κάθε πρωί πίνοντας το ρόφημά της και το συστήνει ανεπιφύλακτα σε όποιον αισθάνεται ατονία, έχει μικρά παιδιά που αρρωσταίνουν συνέχεια και γενικά είναι επηρρεπής στα κρυολογήματα.

Η συνταγή της:

Χυμό από μισό λεμόνι, ένα κουταλάκι του γλυκού οργανικό, βιολογικό μέλι και μια κούπα βρασμένο νερό που έχει κρυώσει λίγο. Μόλις λιώσει το μέλι στο νερό, ρίχνει λίγο κρύο νερό ακόμα για να μπορέσει να το πιει μονορούφι.

Δοκίμασέ το και εσύ και περιμένουμε να μας πεις τα δικά σου αποτελέσματα.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News