Έτσι θα ξεφορτωθείς τους “κόμπους” που έχεις στον αυχένα σου σε 3 λεπτά!

By

Είναι από τα προβλήματα που ταλαιπωρούν πάρα πολύ κόσμο. Η καθιστική ζωή, η δουλειά μπροστά σε έναν υπολογιστή κάνουν την κατάσταση ακόμα πιο δύσκολο και οι “κόμποι” στην περιοχή του αυχένα είναι αναπόφευκτοι.

Αν νιώθεις και εσύ τον αυχένα σου σφιγμένο, σαν να μην έχει καμιά ελαστικότητα, τότε πρέπει να δοκιμάσεις να κάνεις τις παρακάτω ασκήσεις.

Με τη βοηθεια που θα σου προσφέρει ένα μπαλάκι τένις μπορείς να λύσεις μια καλή το πρόβλημα που σε ταλαιπωρεί. Δες τι ακριβώς πρέπει να κάνεις στα παρακάτω video.

Για να κάνεις μασάζ στον αυχένα σου χωρίς να ξοδευτείς θα χρειαστείς ένα μπαλάκι του τένις. Βρες ένα άνετο σημείο στο σπίτι σου και ξάπλωσε κάτω. Έπειτα ακολούθησε τις οδηγίες που σου δίνονται στο video που ακολουθεί.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
News & Trends Style

Πώς φοράνε το λευκό πουκάμισο οι Meghan Markle, Kate Middleton και Olivia Palermo και πού θα βρεις τα πιο ωραία πουκάμισα κάτω των 35 ευρώ!

Το λευκό πουκάμισο υπήρξε πάντα ένα αγαπημένο κομμάτι στην ντουλάπα μου. Το ίδιο φυσικά θα πείτε πολλές από εσάς...
Διαβάστε Περισσότερα