Οι εταιρίες αναψυκτικών μειώνουν τη ζάχαρη που περιέχουν τα προϊόντα τους (εκτός από μια)!

By

Κι όμως, επιτέλους συμβαίνει! Οι εταιρίες αναψυκτικών (και όχι μόνο) αποφάσισαν να μειώσουν τη ζάχαρη που περιέχουν τα προϊόντα τους κατά 20% μέχρι το 2020.

Η Coca-Cola, όμως, είναι η μοναδική εταιρία υπόσχεται μόνο ένα 5% μέσα στα επόμενα 9 χρόνια. Εννοείται, βέβαια, πως στα προϊόντα στα οποία θα μειωθεί η ζάχαρη δεν περιλαμβάνεται το γνωστό αναψυκτικό που πουλάει γύρω στα 1,8 δισεκατομμύρια μπουκάλια την ημέρα.

kl_zaxari02

Εταιρίες, όπως είναι η PepsiCo, η Kellogg’s και η Suntory δέχτηκαν να μειώσουν τη ζάχαρη που περιέχουν τα προϊόντα τους. Συγκεκριμένα, μάλιστα, η Kellogg’s είπε πως θα κόψει 723 τόνους ζάχαρης την επόμενη χρονιά από όλα τα δημητριακά της.

Από την άλλη, η Suntory (που φτιάχνει τα Ribena και Lucozade) υπόσχεται να μειώσει τη ζάχαρη κατά 10% πριν το 2018 και κατά 20% πριν το 2025.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
Beauty Μυστικά Ομορφιάς

Eίσαι αρχάρια στο βάψιμο φρυδιών: Δες τα 5 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για ombre βάψιμο

To να αποκτήσεις τέλεια σχηματισμένα και βαμμένα φρύδια δεν είναι εύκολη υπόθεση – ή τουλάχιστον αυτό πίστευα μέχρι πρόσφατα....
Διαβάστε Περισσότερα