Η Halle Berry έκοψε αυτές τις 3 τροφές πριν από πολλά χρόνια και δεν της λείπουν καθόλου

By

“Ακόμα κι αν βάλεις ένα τεράστιο πιάτο με αυτές μπροστά μου, δεν θα ενδιαφερθώ καθόλου”, λέει η ίδια και μας εκπλήσσει. Και θα σε εκπλήξει και εσένα μόλις μάθεις και διαβάσεις ποιες είναι αυτές οι 3 τροφές.

Η Halle Berry λέει ότι το γεγονός ότι διαγνώστηκε με διαβήτη άλλαξε εντελώς τον τρόπο που τρώει. Από τότε έκοψε τη ζάχαρη, τους λευκούς υδατάνθρακες και το κρασί προκειμένου να είναι όσο πιο υγιής γίνεται.

Σήμερα απολαμβάνει βατόμουρα, noodles κολοκυθιού και πουρέ κουνουπιδιού και keto κρασί.

Η ίδια σχολιάζει σχετικά, “Μεγάλο κομμάτι της ζωής μου είναι η άσκηση. Πραγματικά πιστεύω πώς αυτή παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο να είμαστε υγιείς”.

Όσο για το αν τις λείπουν οι τροφές που έχει κόψει απαντάει, “Παραδέχομαι πως όταν κάνεις μια αλλαγή στις διατροφικές σου συνήθειες είναι πολύ δύσκολο στην αρχή. Μετά από λίγο καιρό όμως – προσωπικά μου πήρε 3 εβδομάδες – αρχίζει και δεν σε νοιάζει. Ειλικρινά νιώθω απίστευτα υγιής και δεν πρόκειται ποτέ να γυρίσω πίσω”.

Ζάχαρη

“Όταν ήμουν 19-20 χρονών λίγο πριν διαγνωστώ με διαβήτη, ήμουν τρελή με τη ζάχαρη. Ξεκινούσα την ημέρα μου με δημητριακά με ζάχαρη και πάντα έτρωγα ακόμα ένα γλυκό πριν καλά καλά ξεκινήσω την ημέρα μου. Μετά τη διάγνωσή μου έκαντα τεράστια αλλαγή. Στην αρχή δυσκολεύτηκα και είχα πονοκεφάλους και τεράστιες αλλαγές στη διάθεσή μου. Μέσα σε μερικές εβδομάδες είχα ήδη αρχίσει να νιώθω καλύτερα.

Λευκοί υδατάνθρακες

Μετά τη ζάχαρη έκοψα και τους λευκούς υδατάνθρακες. Έκοψα το ρύζι (λευκό και καστανό), τα ζυμαρικά και το ψωμί και δεν έφαγα ποτέ ξανά. Με λίγα λόγια έγινα keto. Όποτε ήθελα πουρέ έφτιαχνα πουρέ από κουνουπίδι με βούτυρο. Όποτε ήθελα μακαρόνια έφτιαχνα noodles κολοκυθιού και τα έτρωγα μαζί με τα παιδιά μου.

Κρασί

Το τελευταίο που έπρεπε να κόψω ήταν το κρασί. Πάντα λάτρευα το κρασί αλλά έπρεπε να το κόψω και το έκοψα κι αυτό.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News