Κορονοϊός: “Κάνε τα 5” – Το σλόγκαν της GOOGLE με τα 5 πράγματα που θα σε σώσουν

By

Με την καμπάνια “Do The Five – Help Stop Coronavirus”, η Google συμμετέχει με το δικό της (μεγάλο) λιθαράκι στην παγκόσμια μάχη του ανθρώπου απέναντι στον ιό SARS-CoV-2 που προκαλεί την εν δυνάμει θανατηφόρο νόσο COVID-19.

Ο κορονοϊός λοιπόν μπήκε για τα καλά στο «στόχαστρο» και της Google, η οποία έρχεται να συνδράμει την πρωτοβουλία του ΠΟΥ και πολλών υγειονομικών αρχών, ώστε όλοι μας να θυμόμαστε πάντα τα 5 βασικά πράγματα που θα μα σώσουν από τον κορονοϊό.

Δες ακόμα –> Φτιάξε μόνη σου αντισηπτικό χεριών | Συνταγή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας

Κορονοϊός: Πού βασίζεται η καμπάνια Do The Five

Δεν είναι τίποτα άλλο από την απαρίθμηση των 5 βασικών ενεργειών που οφείλουμε να κάνουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ για να προστατευτούμε και για να εμποδίσουμε τον κορονοϊό να εξαπλωθεί περισσότερο. Βασίζεται στα πιο βασικά στοιχεία που αναφέρει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ).

1. Πλένετε συχνά τα χέρια σας

Πλένετε σχολαστικά τα χέρια σας με αλκοολούχο διάλυμα, ή με σαπούνι και νερό.

Γιατί; Το πλύσιμο των χεριών σας με σαπούνι και νερό ή με κάποιο αλκοολούχο διάλυμα (περιεκτικότητα 60% αλκοόλ κατ’ ελάχιστο) σκοτώνει τους ιούς που μπορεί να βρίσκονται στα χέρια σας.

Διάβασε τη συνέχεια στο dearlife.gr.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News