Μυκητίαση: Έχει ταλαιπωρήσει κάθε γυναίκα και μπορεί να θεραπευτεί φυσικά (χωρίς επίσκεψη στο γιατρό)!

By

Σίγουρα θα έχεις περάσει έστω και μια φορά στη ζωή σου ένα από τα πιο κοινά γυναικολογικά προβλήματα… αυτό της μόλυνσης από μύκητες. Το ίδιο ισχύει και με την κοπλίτιδα την οποία δυστυχώς αντιμετωπίζει κάθε γυναίκα, κάποια στιγμή στη ζωή της.

Η μόλυνση από μύκητες γίνεται στον κόλπο της γυναίκας η οποία προκαλεί έντονη φαγούρα και κάψιμο. Αυτοί είναι και οι λόγοι που καλό είναι να αντιμετωπίζεται το συντομότερο δυνατόν. Ευτυχώς υπάρχουν πολλές σπιτικές θεραπείες που μπορείς να δοκιμάσεις και να ανακουφιστείς από τα συμπτώματα.

Κάν’το ξιδάτο..

Πρόκειται για μια αποτελεσματική μέθοδο για την ανακούφιση από τα συμπτώματα της μόλυνσης. Απλά τρίψε λίγο ξίδι μηλίτη στην περιοχή και θα νιώσεις αμέσως τη φαγούρα και το κάψιμο να εξαφανίζονται.

Βουτύρωσέ το..

Πιες 2 ποτήρια βουτυρόγαλα και θα σε βοηθήσει πολύ με τη μυκητίαση. Θα εξαφανιστούν τα συμπτώματα στο λεπτό αλλά δεν πρέπει να το σταματήσεις έτσι ώστε να θεραπευτείς τελείως.

Πιες ξινόγαλο..

Το ξινόγαλο είναι πολύ σημαντικό γιατί κρατάει όλα τα είδη των λοιμώξεων μακριά από το σώμα σου. Βεβαιώσου ότι το έχεις συμπεριλάβει ως αναπόσπαστο μέρος της διατροφής σου. Αυτό θα μειώσει τις πιθανότητες ανάπτυξης μυκητίασης.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News