Να τι συμβαίνει όταν κοιμάσαι με ροδέλες κρεμμυδιού μέσα στις κάλτσες σου!

By

Διάβαζα χθες διάφορα άρθρα σε ένα ξένο site υγείας και έπεσα πάνω σε αυτή την περίεργη φράση: “Βάλε φέτες κρεμμυδιού στα πόδια σου και θα εκπλαγείς από τα αποτελέσματα”. Ήξερες ότι από τις πατούσες σου έχεις άμεση πρόσβαση σε διάφορα όργανά του σώματός σου; Ε με αυτό έχει σχέση η όλη φάση με το κρεμμύδι. Διάβασε παρακάτω για να δεις τι ακριβώς να κάνεις και πώς θα σε βοηθήσει.

Στις πατούσες σου υπάρχουν γύρω στις 7000 νευρικές απολήξεις τις οποίες δεν φτάνεις εύκολα. Τα παπούτσια τις κρύβουν και ο βελονισμός με τον οποίο θα μπορούσες να τις αγγίξεις δεν είναι κάτι που κάνουμε καθημερινά. Ο καλύτερος τρόπος για να έχεις πρόσβαση σε αυτές είναι να περπατάς ξυπόλητη.

kl_kremmydi01

Υπάρχει, όμως, και ένας άλλος τρόπος να τις φτάσεις και να τις ταρακουνήσεις ο οποίος είναι και ο πιο πρακτικός. Αν βάλεις φέτες κρεμμυδιού ή σκόρδου μέσα στις κάλτσες σου, πάνω στις πατούσες σου και κοιμηθείς με αυτές, τα οφέλη θα είναι τα ίδια σαν να κάνεις βελονισμό ή σαν να περπατάς ξυπόλητη.

Γιατί, όμως; 

Tα κρεμμύδια και τα σκόρδα είναι φυσικοί καθαριστές του αέρα και όταν τοποθετούντα πάνω στην επιδερμίδα της πατούσας δεν σκοτώνουν μόνο τα μικρόβια τα βακτήρια του ποδιού αλλά το φωσφορικό οξύ που υπάρχει στις ρίζες τους εισέρχεται στον οργανισμό και καθαρίζει το αίμα σκοτώνοντας τα βακτήρια και τα μικρόβια που μπορεί να έχουν εισχωρήσει μέσα στο σώμα σου.

Επιπλέον, το κρεμμύδι ή το σκόρδο που θα βάλεις μέσα στην κάλτσα σου πέρα από το αίμα σου θα καθαρίσει και την ατμόσφαιρα. Δεν είναι τυχαίο που στο παρελθόν οι Άγγλοι ευγενείς καθάριζαν κρεμμύδια και τα άφηναν στα δωμάτια για να καθαρίζουν τον αέρα.

Τι λες; Θα το δοκιμάσεις; Εγώ ήδη έχω ψηθεί και όσο κι αν μου λέει το αγόρι μου πως δεν θα με δεχτεί στο κρεβάτι με τα κρεμμύδια, έχω τουλάχιστον 12 ώρες (μέχρι το βράδυ) να τον πείσω για το αντίθετο.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News