Να τι θα σου συμβεί αν σταματήσεις να τρως κρέας!

By

Το πήρες απόφαση; Έχεις σκοπό να το τηρήσεις; Έχεις μάθει ποια είναι τα οφέλη του να μην τρως κρέας; Τώρα ήρθε η ώρα να μάθεις και τι θα σου συμβεί αν σταματήσεις να το τρως!

Μπορεί να χάσεις βάρος: Έρευνες του Journal of General Internal Medicine μελέτησαν πάνω από 1000 ανθρώπους που έκοψαν ή δεν έκοψαν το κρέας σε ένα διάστημα 18 εβδομάδων. Εκείνοι που έκοψαν το κρέας έχασαν 2 κιλά περισσότερα κατά μέσο όρο από εκείνους που συνέχισαν να το τρώνε.

kl_kreas01

Τα επίπεδα της χοληστερίνης σου θα πέσουν: Συνήθως οι άνθρωποι που δεν τρώνε κρέας έχουν χαμηλότερη χοληστερίνη από εκείνους που τρώνε. Έτσι, αν δεν έχεις αντικαταστήσει το κρέας με μπολ γεμάτα νάτσος με τυρί τότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις πιο χαμηλή χοληστερίνη.

Μπορεί να μην χρειάζεσαι πολύ αποσμητικό: Μια έρευνα του 2006 έδειξε πως οι άνθρωποι που δεν έτρωγαν κρέας μύριζαν πολύ πιο όμορφα ακόμα και χωρίς αποσμητικό.

kl_kreas02

Θα πρέπει να προσπαθήσεις να μην τρως συνέχεις μόνο ψωμί με τυρί: Είναι μια εντελώς διαφορετική εμπειρία το να πηγαίνεις σε ένα εστιατόριο όταν είσαι χορτοφάγος. Δεν μπορείς να φας όλα όσα υπάρχουν στο μενού και οι επιλογές σου είναι πολύ περιορισμένες. Θα πρέπει να αρχίσεις να αγαπάς τις σαλάτες και τα πιάτα με λαχανικά. Διαφορετικά θα καταλήξεις να τρως συνέχεια ζυμαρικά με τυρί και πίτσα.

Θα εξοικονομήσεις χρήματα: Το κρέας είναι μια αρκετά ακριβή τροφή και κόβοντάς το θα γλιτώσεις από αρκετά έξοδα.

You may also like

Hot News