Νέα έρευνα σου λέει τι πρέπει να μην τρως για να μειώσεις τον κίνδυνο για προβλήματα καρδιάς κατά 10%!

By

Η αλήθεια είναι πως είναι δεδομένο το γεγονός ότι μια διατροφή βασισμένη στα λαχανικά θα κάνει γενικό καλό στο σώμα σου και φυσικά στον πλανήτη.

Τώρα, μια νέα έρευνα έρχεται να σου πει ότι είναι πολύ σημαντική και η ώρα της ημέρας που πρέπει να αντικαταστήσεις το κρέας με λαχανικά. Πιο συγκεκριμένα αν τρως λαχανικά το βράδυ αντί για κρέας μειώνεις τον κίνδυνο να εμφανίσεις προβλήματα με την καρδιά σου κατά 10%.

Αυτή η έρευνα δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο The Journal of Clinical Endocrinology & Metabolism και προέκυψε μετά από μελέτες που έγιναν στις διατροφικέ συνήθειες 27.9 χιλιάδων αμερικανών ενηλίκων.

Και αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως οι συγκεκριμένοι ενήλικες που συμμετείχαν στην έρευνα δεν είχαν κανένα πρόβλημα αν κατανάλωναν το κρέας και τους υδατάνθρακες μέσα στην ημέρα.

Συμπερασματικά, αν δεν είσαι ακόμα έτοιμη να γίνεις vegan καλό είναι να καταναλώνεις το κρέας σου μέσα στην ημέρα και το βράδυ να αρκείσαι σε ένα πιάτο γεμάτο λαχανικά, καλούς υδατάνθρακες και καλά λιπαρά.

Οι ειδικοί τι λένε; Προτείνουν να μειώσεις -αν όχι να κόψεις εντελώς- το κρέας από τη διατροφή σου για καλύτερη υγεία. Είσαι αυτό που τρως και οι plant-based τροφές, τα δημητριακά ολικής άλεσης, οι ξηροί καρποί, τα όσπρια, οι φυτικές ίνες είναι ό,τι καλύτερο για σένα και την διατήρηση της καλής υγεία σου.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News