Έτσι προστατεύω τον εαυτό μου και την οικογένειά μου από τον κορονοϊο!

By

Σκούρα τα πράγματα! Αυτός ο ιός για τον οποίο έχει γίνει τόσος ντόρος έχει αρχίσει πλέον να επηρεάζει την καθημερινότητά μας. Ο κορονοϊος μας χτυπάει απειλητικά την πόρτα αλλά προτείνω να μην του ανοίξουμε.

Ψάχνοντας έναν τρόπο να θωρακίσω τον δικό μου οργανισμό αλλά και τον οργανισμό των αγαπημένων μου ανθρώπων κατέληξα στην ανοσοενίσχυση.

Τι είναι η ανοσοενίσχυση;

Για να μπορέσουμε να απαντήσουμε σε αυτό το ερώτημα πρέπει πρώτα να δούμε τι ακριβώς είναι το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού με απλά λόγια. Το ανοσοποιητικό σύστημα είναι η άμυνα του ανθρώπινου οργανισμού. Το περιβάλλον μας, η διατροφή μας και οι συνήθειές μας, μπορούν να το επηρεάσουν. Για παράδειγμα η έλλειψη ύπνου, η χαμηλή σε βιταμίνες διατροφή, η καθιστική ζωή κλπ.

Όταν λοιπόν το ανοσοποιητικό μας σύστημα είναι διαταραγμένο, διάφοροι ιοί, μύκητες και βακτήρια βρίσκουν την ευκαιρία να αναπτυχθούν με αποτέλεσμα ο οργανισμός μας να νοσήσει.

Η ανοσοενίσχυση είναι μία διαδικασία κατά την οποία με φυσικό τρόπο ενισχύουμε το ανοσοποιητικό σύστημα. Αυτές οι διαδικασίες περιλαμβάνουν τις εξής “θεραπείες”.

Θερμοθεραπεία: Tο καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον οργανισμό σου με την οποία δημιουργούμε τεχνητό πυρετό στο σώμα, ώστε να επανεκκινήσουμε το ανοσοποιητικό σύστημα.

Να απαλλαγεί ο γενετικός κώδικας των κυττάρων σου απο συνθετικές χημικές ουσίες οι οποίες έχουν δημιουργήσει επικίνδυνα σύμπλοκα μέσα στο DNA σου τα οποία ειναι υπεύθυνα για γονιδιακές μεταλλάξεις οι οποίες συνδέονται με αυτοάνοσα νοσήματα και καρκινογένεση.

Οξυγονοθεραπεία: Mε αυτήν εμπλουτίζεται όλο το σώμα με οξυγόνο.

Ενδοφλέβια θεραπεία: Με αυτήν εισάγεις στο κυκλοφορικό σύστημα διττανθρακικά βιταμίνες και αμινοξέα.

Στόχος μας είναι να γεμίσουμε τις αποθήκες του οργανισμού με τα απαραίτητα εφόδια και να αποκαταστήσουμε την οξεοβασική ισορροπία.

Αυτό που πρέπει να σημειώσω είναι ότι όλα τα παραπάνω μπορούν να γίνουν σε άτομα που έχουν κλείσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

Τι κερδίζεις από όλα τα παραπάνω;

Προληπτική προστασία του οργανισμού. Η ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό απο την σωστή οξεοβασική ισσοροπία, απο το εάν το σώμα σου είναι αλκαλικό ή όξινο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η περίπτωση των ιών τύπου κορωναϊού. Δημοσιευμένες μελέτες αποδεικνείουν ότι ο συγκεκριμένος τύπος ιού δεν μπορεί να επιβιώσει σε αλκαλικό περιβάλλον. Η ευαισθησία ορισμένων κοροναϊων σε μεταβολές του pH έχει πλέον εδραιωθεί. Είναι πιο σταθεροί σε ελαφρώς όξινο pH (6 – 6.5) από ό,τι στο αλκαλικό pH.

Η μολυσματικότητα του Coronavirus (MHV-A59) είναι εξαιρετικά ευαίσθητη στο pH. Ο ιός ήταν αρκετά σταθερός σε ρΗ 6,0 και 37 ° C (ημιζωή, περίπου 24 ώρες) αλλά απενεργοποιήθηκε ταχέως και ανεπανόρθωτα με σύντομη επεξεργασία σε ρΗ 8,0 και 37 ° C (ημιζωή περίπου 30 λεπτά).

Η ανοσοενίσχυση απευθύνεται σε όσους έχουν χαμηλή ποιότητα ζωής η οποία δημιουργεί παράγοντες που επηρεάζουν την λειτουργία του ανοσοποιητικού.

Η χρήση της από συγκεκριμένες ομάδες πληθυσμού που υποφέρουν ήδη από ασθένειες είναι αναγκαία και πρέπει να γίνεται με συστηματικό τρόπο.

Εγώ και τα αγαπημένα μου πρόσωπα κάναμε τη θεραπεία στο Prevital Athens. Εσυ;

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες μπορείς να απευθυνθείς στο Prevital Athens το οποίο βρίσκεται στη Γλυφάδα και θα σου λύσει όλες τις απορίες που μπορεί να έχεις.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News