Ο κοινός χρόνος των παιδιών με τον πατέρα αυξάνει το δείκτη IQ τους

By

Εσείς πόσο χρόνο περνάτε με τα παιδιά σας; Νέα έρευνα έρχεται να ρίξει φως στα οφέλη που έχει στο παιδί ο κοινός χρόνος με τον πατέρα του.

Το πανεπιστήμιο του Nrewcastle κατόπιν έρευνας διαπίστωσε πως παιδιά που περνούσαν περισσότερο χρόνο με τον πατέρα τους, είχαν υψηλότερο ΙQ.

Οι ερευνητές μελέτησαν 11.000 ζευγάρια από τη Βρετανία. Ρώτησαν τις μητέρες πόσο ποιοτικό χρόνο περνούν οι μπαμπάδες με τα παιδιά τους συμμετέχοντας ενεργά σε διάφορες δραστηριότητες όπως διάβασμα, εξωσχολικές δραστηριότητες.

Τα αποτελέσματα της έρευνας απέδειξαν πως τα παιδιά που περνούν περισσότερο χρόνο με τον μπαμπά τους έχουν περισσότερες πιθανότητες να έχουν υψηλότερο IQ σε σχέση με τα άλλα.

Σύμφωνα με την έρευνα, τα παιδιά αυτά αντίστοιχα έχουν περισσότερες πιθανότητες να διεκδικήσουν μια καλύτερη θέση εργασίας ως ενήλικες, καθώς η εμπλοκή ενός δεύτερου ενήλικα στην ανατροφή τους συμβάλλει στην ανάπτυξη ιδιαίτερων δεξιοτήτων και ταλέντων που αναπτύσσονται κατά τη διάρκεια της ενηλικίωσής τους.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
FITNESS Workouts

Παίξε μπάλα με Pilates: 3 super ασκήσεις για σφριγηλούς γλουτούς και πόδια

Εάν θέλεις να σμιλέψεις τους μηρούς σου και να αποκτήσεις επιτέλους σφιχτούς γλουτούς, σταμάτα να θαυμάζεις φωτογραφίες μοντέλων και...
Διαβάστε Περισσότερα