Πώς να χάσεις το λίπος από την κοιλιά μέσα στον Μάιο!

By

Το έχουν συνδέσει πέρα από την παχυσαρκία και με πολλά προβλήματα υγείας. Το λίπος στην περιοχή της κοιλιάς, πέρα από αντιαισθητικό είναι και επικίνδυνο καθώς μπορεί να οδηγήσει σε διαβήτη ή και καρκίνο.

Και μιας και το καλοκαιράκι πλησιάζει (είναι μια ανάσα μακριά) τώρα είναι η ευκαρία να χάσεις το λίπος από την κοιλιά σου και να βγεις στις παραλίες κάπως έτσι.

Για να τα καταφέρεις μέσα στο Μάιο πρέπει να κάνεις τα παρακάτω και μάλιστα ευλαβικά…

1. Δώσε ώθηση στον μεταβολισμό σου τρώγοντας ένα καλό πρωινό. Τρώγοντας πρωινό μέσα στην πρώτη ώρα από τη στιγμή που θα ξυπνήσεις καταφέρνεις να διατηρείς τα επίπεδα της ινσουλίνης σου σταθερά και της χοληστερόλης σου χαμηλά.

2. Κοιμήσου καλά Φρόντιζε να κοιμάσαι 7 ώρες κάθε βράδυ και μην χρησιμοποιείς υπολογιστές και κινητά 30 λεπτά πριν τον βραδινό σου ύπνο. Αφιέρωσε λίγο χρόνο και μέσα στην ημέρα σου για να ξεκουραστείς. Έστω και 15 λεπτά είναι πολύ σημαντικά.

3. Κάνε 10.000 βήματα την ημέρα Έρευνα έχει δείξει πως άνθρωποι που μείωσαν τα ημερήσια βήματά τους από 10.000 σε 1500 χωρίς να αλλάξουν τίποτα στη διατροφή τους αύξησαν το λίπος τους στην περιοχή της κοιλιάς κατά 7% μέσα σε μόλις 2 εβδομάδες. Περπάτα λοιπόν όσο περισσότερο μπορείς.

4. Άρχισε να τρως δημητριακή ολικής άλεσης Με λίγα λόγια αντικατέστησε το λευκό ψωμί με μαύρο και τα λευκά ζυμαρικά με καστανά.

5. Πίνε όσο πιο πολύ νερό μπορείς Φρόντιζε να πίνεις τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό την ημέρα. Αυτός είναι ο πιο εύκολος και ανώδυνος τρόπος για να χάσεις το λίπος χωρίς ουσιαστικά να κάνεις τίποτα.

6. Σταμάτα να κάνεις καθίσματα Αν η κοιλιά σου έχει λίπος τότε όσα καθίσματα και όσους κοιλιακούς και αν κάνεις δεν θα δεις αποτέλεσμα μιας και γυμνάζονται οι μύες που βρίσκονται κάτω από το λίπος.

7. Μείωσε την κατανάλωση θερμίδων Καλό είναι να ξέρεις πως χρειάζεται να κάψεις 3500 θερμίδες για να χάσεις μισό κιλό λίπους. Αυτό σημαίνει πως είτε θα καις 3500 θερμίδες μέσω της γυμναστικής είτε θα τρως 3500 λιγότερες θερμίδες μέσα στην εβδομάδα. Για να καις 3500 θερμίδες την εβδομάδα θα πρέπει να φροντίζεις να καις 500 θερμίδες την ημέρα. Αυτό σημαίνει πως μπορείς να καις 250 θερμίδες με γυμναστική και 250 θερμίδες μειώνοντας το φαγητό που καταναλώνεις.

8. Μέτρα την μέση και την περιφέρειά σου μια φορά την εβδομάδα. Έτσι θα βλέπεις την πρόοδό σου.

9. Μάθε να ζυγίζεσαι την ίδια ώρα κάθε μέρα με τα ίδια ρούχα.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News