Τα Χριστούγεννα έρχονται νωρίτερα! Oι άνθρωποι κρεμάνε και πάλι λαμπάκια κατά τη διάρκεια του Social Distancing!

By

Καθώς οι πόλεις σε όλο τον κόσμο συνεχίζουν το social distancing προκειμένου να εμποδίσουν την εξάπλωση του κορονοϊου, κάποιοι άνθρωποι κρεμάνε και πάλι τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια τους μέσα στην άνοιξη για να δώσουν λίγο φως αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Μια κοπέλα έγραψε στο twitter σχετικά: “Ο γιος μου βαρέθηκε σήμερα και με ρώτησε, “Μπορούμε να βάλουμε φωτάκια στο δέντρο μας έξω στον κήπο για να χαρούμε λίγο;” και εγώ του απάντησα, “Τέλεια ιδέα. Τα φωτάκια θα μπουν σήμερα το βράδυ ως μήνυμα ελπίδας από έναν 10χρονο””. Και ο κόσμος το πρόσεξε.

Ολόκληρες πόλεις πλέον έχουν κρεμάσει και πάλι τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια τους για να δώσουν λίγο φως και χαρά στους γύρω τους.

Κάποιος άλλος έγραψε στο twitter: “Έρχονται δύσκολες μέρες αλλά μπορούμε να περάσουμε το μήνυμα της αγάπης και της ζεστασιάς στον κόσμο”.

Η Kimber Tomlinson έγραψε στο twitter: “Χρειαζόμαστε ελπίδα και χαρά αυτές τις δύσκολες στιγμές και έτσι έβγαλα και κρέμασα τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια μου στην εξώπορτα του σπιτιού μου”.

Όπως βλέπεις δεν έχουν κάνει full χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Μερικά φωτάκια στη βεράντα ή μια καρδιά από φωτάκια σίγουρα θα φτιάξει το δικό σου κέφι αλλά θα φτιάξει και τη διάθεση των γειτόνων σου.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News