Το τέλειο γυναικείο σώμα: Αυτή είναι η τέλεια αναλογία μέσης – γοφών

By

Για ακόμα μια φορά οι επιστήμονες ασχολήθηκαν με το τέλειο γυναικείο σώμα! Αυτή τη φορά στόχος τους ήταν να αναδείξουν ποιος τύπος σώματος είναι ο πιο ελκυστικός για τους άνδρες. Ανθρωπολόγοι από τη Νέα Ζηλανδία φαίνεται πως έλυσαν τον γρίφο και ανέδειξαν τις ανδρικές επιλογές….

Με επικεφαλής τον δρ Barnaby Dixson, ερευνητές του πανεπιστημίου Victoria of Wellington, έδειξαν σε εθελοντές διάφορες φωτογραφικές εκδοχές της ίδιας γυναίκας, όπου οι αναλογίες της είχαν τροποποιηθεί με ψηφιακό τρόπο. Μ’ αυτό τον τρόπο διαπιστώθηκε πως παρόλο που η πλειοψηφία των αντρών εστιάζει στο στήθος της γυναίκας στην πρώτη οπτική επαφή, η αναλογία μέσης – γοφών είναι εκείνη που θεωρείται κλειδί στην σεξουαλικότητα της γυναίκας.

analogia-mesis-gofon.-1jpg

Ειδικότερα, η έρευνα αναφέρει πως η αναλογία μέσης – γοφών στο 0,7 (δηλαδή όταν η περιφέρεια της μέσης της γυναίκας είναι 70% μικρότερη από την περιφέρεια των γοφών της) είναι η ιδανική στα αντρικά μάτια. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι βιολογικός και στηρίζεται στο γεγονός πως οι άνδρες θεωρούν πως μια τέτοια γυναίκα είναι πιο γόνιμη και αναπαράγει υγιείς απογόνους.

Τέτοιες αναλογίες σε διάσημα πρόσωπα θα βρούμε στην Marilyn Monroe, την Jessica Alba και την Alessandra Abrosio.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News