Θέλεις ευεξία και καλή υγεία; Βάλε ένα παγάκι στο σημείο Feng Fu…

By

Ένα παγάκι μπορεί να μας αναζωογονήσει, να μας χαρίσει ενέργεια και νεότητα; Κι όμως όλα αυτά μπορεί να τα κάνει και δε σου κοστίζει τίποτα! Μέσα σε όλα αυτά τώρα πρόσθεσε και την υγεία. Ένα παγάκι μπορεί να σε βοηθήσει να ισορροπήσεις ορισμένες διαταραχές του οργανισμού.

Πριν αρχίσεις όμως να παγώνεις ολόκληρη, μάθε ποιο είναι το σημείο του σώματος σου, που είναι αποδέκτης αυτής της μαγικής δύναμης του πάγου. Το σημείο αυτό βρίσκεται ακριβώς εκεί που συναντώνται το κεφάλι και ο λαιμός. Στο κινέζικο βελονισμό είναι γνωστό ως σημείο Feng Fu.

Πως θα κάνεις μόνη σου τη θεραπεία αυτή;

Ξάπλωσε μπρούμυτα ή καθιστή και τοποθέτησε το παγάκι στο σημείο Feng Fu. Κρατήσε τον πάγο στο σημείο για 20 λεπτά. Επανέλαβε την ίδια διαδικασία το πρωί, πριν φας ή πιεις τίποτα και το βράδυ λίγο πριν τον ύπνο. Για καλύτερα αποτελέσματα κάνε τη θεραπεία με 2 μέρες διάλειμμα ενδιάμεσα.

Στην αρχή μπορεί να αισθανθείς ότι κρυώνεις αλλά μετά από μισό λεπτό η θερμότητα θα πάει κατευθείαν στο σημείο Feng Fu. Θα αισθανθείς ευφορία άμεσα και γεμάτη ενέργεια λόγω των ενδορφινών, που απελευθερώνονται στο αίμα σας.

Feng-Fu-point

Ποια είναι τα οφέλη;

Καλύτερος ύπνος
Καλή διάθεση και ζωτικότητα
Σωστή πέψη
Αποφυγή κρυολογήματος

Βοηθάει επίσης στις παρακάτω ασθένειες:

Νοσήματα του αναπνευστικού
Καρδιαγγειακά νοσήματα
Νευρολογικές ασθένειες και εκφυλιστικές αλλοιώσεις στη σπονδυλική στήλη
Οξεία, γαστρεντερικά και σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα
Κακή λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα
Αρθρίτιδα, υπέρταση και υπόταση
Βρογχικό άσθμα
Προβλήματα με τον γαστρεντερικό σωλήνα, παχυσαρκίας και υποσιτισμού
Ακανόνιστο έμμηνο κύκλο και ενδοκρινικής υπογονιμότητας
Ψυχο-συναισθηματικές διαταραχές, άγχος, χρόνια κόπωση, κατάθλιψη, αϋπνία

Ωστόσο, θα πρέπει να μην παρανοήσεις, η θεραπεία δεν θεραπεύει καμία κατάσταση. Με τη θεραπεία το σημείο Feng Fu κρατάς απλά φυσιολογική ισορροπία, αναζωογονείς το σώμα σας και ενισχύεις τον οργανισμό σας.

Μην εφαρμόζετε την θεραπεία εάν είστε έγκυος, έχετε βηματοδότη, ή επιληψία.

Στην κινεζική ιατρική, το σώμα θεωρείται ως ενεργειακό σύστημα και ο βελονισμός και το μασάζ επηρεάζει τη ροή της ενέργειας και τη λειτουργία των οργάνων σας.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News