Το ένα και μοναδικό πράγμα που πρέπει να κάνεις αν νομίζεις ότι αρρωσταίνεις!

By

Τώρα που φθινοπώριασε και οδεύουμε σιγά-σιγά προς το χειμώνα, οι ιώσεις είναι κοινό φαινόμενο και δεν λείπουν σχεδόν από κανένα σπίτι. Δες ποιο είναι το μοναδικό πράγμα που πρέπει να κάνεις αν αισθάνεσαι ότι αρρωσταίνεις. 

Κοιμήσου!

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που δημοσιεύτηκε στο ακαδημαϊκό περιοδικό Sleep, τα μικρόβια που προκαλούνται από το κοινό κρυολόγημα βρίσκονται στην κυριολεξία παντού. Αν κοιμάσαι 4-6 ώρες κάθε βράδυ έχεις 4 φορές περισσότερες πιθανότητες να κρυολογήσεις από κάποιον που κοιμάται 7 ώρες την ημέρα.

kl_ypnos01

Να γιατί: Όσο πιο ξεκούραστη είσαι τόσο πιο εύκολο είναι για το σώμα σου να πολεμήσει τα μικρόβια που κυκλοφορούν τριγύρω. Είναι τόσο απλά τα πράγματα!

Έτσι, την επόμενη φορά που θα δεις έναν συνάδελφο στο γραφείο να είναι άρρωστος, μη φρικάρεις. Κοιμήσου 1-2 ώρες νωρίτερα το βράδυ και μην φοβάσαι τίποτα.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
Beauty Μυστικά Ομορφιάς

Eίσαι αρχάρια στο βάψιμο φρυδιών: Δες τα 5 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για ombre βάψιμο

To να αποκτήσεις τέλεια σχηματισμένα και βαμμένα φρύδια δεν είναι εύκολη υπόθεση – ή τουλάχιστον αυτό πίστευα μέχρι πρόσφατα....
Διαβάστε Περισσότερα