Το αλκοόλ στην εγκυμοσύνη δε βλάπτει ΜΟΝΟ το παιδί σου!

By

Αν μέχρι τώρα ξέραμε πως το αλκοόλ –όχι απλά- δεν επιτρέπεται στην εγκυμοσύνη γιατί προκαλεί σημαντικά προβλήματα τόσο στην γυναίκα με μεταβολές στον οργανισμό της όσο και στην υγεία του εμβρύου, τώρα έρχεται να προστεθούν και άλλα απαγορευτικά!

Κι όμως ερευνητές του Πανεπιστημίου του Binghamton υποστηρίζουν πως η κατανάλωση αλκοόλ μια γυναίκας κατά την εγκυμοσύνη μπορεί να επηρεάσει μέχρι και την υγεία των εγγονιών της! Οι ερευνητές διαπίστωσαν πως μια γυναίκα που πίνει αλκοόλ όσο είναι έγκυος, αυξάνει έτσι τις πιθανότητες αλκοολισμού στις επόμενες γενιές της οικογένειας της. Οι επόμενες τρεις γενιές φαίνεται πως είναι «καταδικασμένες»

Η μελέτη έγινε σε πρώτη φάση σε ποντίκια. Όπως αποκαλύπτει η Dr. Nicole Cameron: «Εξετάζουμε πως η επίδραση του αλκοόλ περνάει από τη μια γενιά στην άλλη μελετώντας εάν επηρεάζει το γονιδίωμα και το επιγονιδίωμα, τα μόρια που ελέγχουν τη μετάφραση των γονιδίων».

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
Beauty Μυστικά Ομορφιάς

Eίσαι αρχάρια στο βάψιμο φρυδιών: Δες τα 5 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για ombre βάψιμο

To να αποκτήσεις τέλεια σχηματισμένα και βαμμένα φρύδια δεν είναι εύκολη υπόθεση – ή τουλάχιστον αυτό πίστευα μέχρι πρόσφατα....
Διαβάστε Περισσότερα