Βάλε φωτιά στο κρεβάτι σου με αυτό το θαυματουργό βότανο!

By

Κι όμως, υπάρχει ένα βότανο το οποίο οι Κινέζοι χρησιμοποιούν ως αφροδισιακό εδώ και αρκετούς αιώνες ενώ λένε πως μπορεί να τονώσει και την ερωτική ζωή των αντρών. Ποιο είναι αυτό; Διάβασε παρακάτω για να μάθεις.

Η αλήθεια είναι πως παρόλο που υπάρχουν φάρμακα που έχουν φέρει επανάσταση στην αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας–τα γνωστά σιλδεναφίλη, ταδαλαφίλη και βαρδεναφίλη–την τελευταία δεκαετία, περίπου 30% των ανδρών που τα παίρνουν δεν βλέπουν βελτίωση.

Μια νέα μελέτη που έγινε από το Κολέγιο του Πανεπιστημίου Yonsei στη Σεούλ σε περισσότερους από 100 άντρες που είχαν διαγνωστεί με στυτική δυσλειτουργία, έδειξε πως αυτοί μπορεί να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους στο κρεβάτι παίρνοντας δισκία τζίνσενγκ επί λίγες εβδομάδες.

Όπως γράφουν στην «Διεθνή Επιθεώρηση Έρευνας της Ανικανότητας» (IJIR), οι εθελοντές που πήραν τζίνσενγκ παρουσίασαν μικρή αλλά σημαντική βελτίωση όλων των παραμέτρων της σεξουαλικής λειτουργίας σε σύγκριση με όσους δεν πήραν.

Βάλε επομένως το τζίνσενγκ στη ζωή τη δική σου και του συντρόφου σου.

Μπορείς να το βρεις σε καταστήματα με είδη υγιεινής διατροφής και σε φαρμακεία σε αποξηραμένη μορφή ενώ μπορείς να το πάρεις και με τη μορφή συμπληρώματος διατροφής. Η συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία είναι έως 2 γρ.

Πώς να το πάρεις: Μπορείς να μασήσεις μικρά κομματάκια της ρίζας ή να φτιάξεις ένα αφέψημα ρίχνοντας 1 κ.γ. σκόνη ρίζας σε 1 φλ. νερό το οποίο θα βράσεις σε χαμηλή φωτιά για περίπου 10 λεπτά. Έπειτα σουρώνεις και πίνεις το ρόφημα. Πίνεις 2 φλιτζάνια την ημέρα για 4 εβδομάδες, έπειτα σταματάς και αν θέλεις ξαναπίνεις για άλλες 4 εβδομάδες. 

Προσοχή: Απαγορεύεται η κατανάλωσή του κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. Επίσης, δεν πρέπει να το παίρνουν παιδιά. Καλό είναι πριν αποφασίσεις να το πάρεις να ρωτήσεις το γιατρό σου.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News