Αυτές είναι οι βιταμίνες που πρέπει να παίρνεις τον χειμώνα!

By

Άλλες οι βιταμίνες του χειμώνα άλλες του καλοκαιριού! Καλό είναι λοιπόν να ξέρεις ποιες είναι οι βιταμίνες που χρειάζεται ο οργανισμός σου αυτή την περίοδο.

Βιταμίνη Α: Η αλήθεια είναι πως το χειμώνα χρειάζεσαι πρόσθετη βιταμίνη Α εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών.

kl_vitamini02

Βιταμίνη D: Το καλοκαίρι τη βιταμίνη D την παίρνεις κυρίως από τον ήλιο. Τώρα που η ηλιοφάνεια δεν κρατάει πολύ ή κάποιες φορές δεν υπάρχει και καθόλου και το σώμα σου είναι όλο καλυμμένο, η βιταμίνη D είναι πολύ πιο απαραίτητη.

Βιταμίνη C: Λόγω των μολύνσεων του αναπνευστικού που είναι πιο έντονες τους χειμερινούς μήνες και λόγω του ότι τρώς λιγότερα φρούτα και λαχανικά, η βιταμίνη C είναι απαραίτητη και μάλιστα με μεγαλύτερες δόσεις.

Βιταμίνες του Συμπλέγματος Β: Οι χαμηλές θερμοκρασίες σου προκαλούν στρες το οποίο μπορείς να υπερνικήσεις παίρνοντας μεγαλύτερες ποσότητες από αυτές τις βιταμίνες.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
Beauty News & Trends Μυστικά Ομορφιάς

Τα πιο απλά μυστικά για να δείχνεις όμορφη στις φωτογραφίες (και τις selfies)!

Βαριόμουν τόσο πολύ χθες το βράδυ που χάζευα για αρκετή ώρα στο Instagram και κοίταζα αφηρημένα selfies φωτογραφίες της...
Διαβάστε Περισσότερα